Școala de Balet „Nicolae Spirescu” din Cumpăna vă așteaptă la spectacolul oferit la închiderea stagiunii

Comuna Cumpana. FOTO Catalin Schipor

Elevele Şcolii de Balet „Nicolae Spirescu”, prima şcoală de balet din mediul rural înfiinţată în România, oferă, în colaborare cu Primăria Cumpăna, un ultim spectacol al stagiunii 2017 – 2018.

Primăria şi Consiliul Local al Comunei Cumpăna, judeţul Constanţa, în colaborare cu Şcoala de Balet „Nicolae Spirescu” din Cumpăna, îi invită pe toți iubitorii acestei arte, la spectacolul susţinut cu prilejul închiderii stagiunii 2017 – 2018.

Manifestarea artistică va avea loc duminică, 17 iunie 2018, începând cu ora 10:00, în sala mare a Casei de Cultură din localitatea Cumpăna.

Spectacolul va cuprinde numere de balet clasic, dansuri neoclasice şi contemporane:

  • „Dansul păpuşilor” din baletul „Coppelia” (Şcoalade balet „Nicolae Spirescu)
  • „Tourner dans le vide” – solo- Dans contemporan (Diana Marin – cursanta Şcolii de Balet „Nicolae Spirescu”)
  • „Lecţia de dans” (Grupa mică)
  • Variaţie clasică din baletul „Fiica Faraonului”- Neacşu Iarina (Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria”)
  • „Fantezii florale ” (Grupa mare)
  • Variaţie clasică – „Zâna Candorii” – Ion Liana (Centrul Cultural „Theodor Burada”)
  • Variatie clasica din baletul „Esmeralda” – Zanet Maria (Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria”)
  • „Coda” (Toţi elevii Şcolii de balet „Nicolae Spirescu”)
  • „The sound of silence” de Leonard Cohen – Dans contemporan (Cîndescu Delia -Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria”) – coregrafia Prof. Manta Bianca
  • „Nothing else matters” de William Joseph – Dans contemporan (Neacşu Iarina – Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria”) – coregrafia Prof. Manta Bianca

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*