“Școala Altfel” la Aeroportul Tuzla. Peste 2000 de copii vor avea o zi de neuitat printre avioane și elicoptere

Școala Altfel la Aeroportul Tuzla

Aeroportul Tuzla este una dintre locațiile foarte solicitate pentru săptămâna “Școala Altfel”. Între 18 și 22 Aprilie peste 2000 de preșcolari și elevi sunt așteptați acolo între orele 8 și 16.30.

“Nu percepem nicio taxă de vizitare, pentru că încântarea acestor copii ne răsplătește pe deplin. Aviaţia este un univers fantastic pentru ei, dar odată cu venirea la Tuzla, unde îi lăsăm și încurajăm să urce în avioane, să facă poze, să încerce simulatoarele de zbor, își dau seama că nu este imposibil să ajungi pilot sau să lucrezi într-un aeroport. Sunt mulţi copii care vor să urmeze cursurile școlii noastre de zbor și care găsesc un model în Marina Cozma, cea care, la vârsta de 15 ani, era cea mai tânără elevă a unei școli de pilotaj din România, chiar aici, la Tuzla”, spune Cristina Mitchievici, purtătorul de cuvant al Aeroportului.

Copiii au acces și în salile “Scolii de supravieţuire pe mare”- prima școală de acest tip și acreditată OPITO din Europa Centrală și de Est – unde, cu programare, pot asista la diverse demonstraţii, dar și în simulatoarele pentru însoţitorii de bord (stewarzi) și în cele pentru foc și fum.

La plecare, toţi copiii primesc cadou agende cu avioane și informaţii despre aeroport și Regional Air Services, dar și despre spectacolul aerian Aeromania 10 ANI, organizat aici, care are loc pe 2 iulie și la care intrarea este, de asemenea, gratuită.

La Săptămâna Altfel de la Tuzla, copiii sunt întâmpinaţi și de Manole, personajul îndrăgit al mărcii Toortitzi. Prietenul celor mici și al piloţilor, deopotrivă, este pregătit să ofere cadouri vizitatorilor și să facă tuturor ziua mai frumoasă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*