Sărbătoarea Recoltei va aduce la Constanța muzică populară, picnic-uri și show-uri multimedia pe perdea acvatică

Consiliul Județean Constanta organizează în perioada 29 septembrie – 8 octombrie evenimentul devenit deja tradițional: Sărbătoarea recoltei și a vinului Dobrogean!

Ajuns la a zecea ediție, târgul de toamnă se va desfășura în cadrul Pavilionului Expozițional Constanța. Timp de zece zile, atât producătorii din județ cât și partenerii tradiționali din zone recunoscute pentru produsele alimentare de calitate vor încerca să atragă constănțenii să viziteze cel mai mare “târg” de toamnă! Numărul producătorilor înscriși la aceasta ediție este cu aproximativ 10% mai mare, comparativ cu anul precedent.

„Ne propunem ca, de la ediție la ediție, numărul comercianților să fie din ce în ce mai mare. Implicit și oferta va fi mai bogată, iar prețurile mai competitive. Îmi doresc ca acest eveniment să rămână un etalon la nivel județean, atât pentru producători cât și pentru vizitatori”, a declarat  Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanta.

Pe lângă legumele și fructele de sezon, în perioada Sărbătorii Recoltei, constănțenii vor putea găsi și conserve din cele mai felurite zarzavaturi, diferite soiuri de zacuscă, gemuri și dulcețuri precum și alte dulciuri de casă. Nu vor lipsi nici produsele tradiționale precum brânzeturile, pastrama sau cârnații cu mirodenii. Vinurile și mustul nu pot lipsi de la o asemenea sărbătoare, la târg fiind prezente mai multe podgorii renumite.

„Și anul acesta vom avea surprize pentru vizitatori. Pentru copii, pe lângă ateliere de creație, ce se vor organiza în weekend-uri, vom avea și două piese de teatru. Pentru părinți am încercat să aducem cei mai buni artiști de pe segmentul de muzica specific Sărbătorii Recoltei. În plus, ca element inedit, vom avea o zona de agrement – unde invitam pe toată lumea sa se bucure de…un picnic. De asemenea, pentru ca ne dorim să fim în pas cu tehnologiile, propunem constănțenilor un super show multimedia pe perdea acvatica. Practic, vom avea trei spectacole cu laser și proiecții video pe un perete de apa, în mijlocul lacului Tăbăcarie,” a mai spuns Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*