S-a mărit plafonul pensiilor pentru abonamentele RATC gratuite

Autobuz RATC în trafic. FOTO Catalin Schipor

Se mărește plafonul până la care vor & acordate gratuități pentru pensionari la transportul în comun din municipiul Constanța de la 1.250 lei la 1.450 lei.

Serviciul Public de Asistență Socială Constanța aduce la cunoștința persoanelor interesate că în începând cu 1 august 2017, în perioada 1 – 20 ale fiecărei luni, între orele 09:00-16:00, pensionarii cu pensii până în 1.450 lei pot depune cererile pentru acordarea legitimațiilor/permiselor de călătorie gratuite pentru transportul public din municipiul Constanța la următoarele sedii:
– Str. Aurora nr. 2, bl. PF1- Complex Tomis III ( Piața Veche)
– Str. Soveja nr. 77, bl. 35B parter
– Str. Zorelelor nr. 69 bis.

Legitimațiile/permisele de călătorie vor fi trimise prin poștă la adresa de domiciliu/corespondență a fiecărui beneficiar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*