„Rock IT Fest”, a doua ediție ETIC (Evenimentul de Tehnologie Informatica Crucial), debutează pe 11 mai la Mamaia

Rock it Fest la Mamaia
Rock it Fest la Mamaia

A doua ediție ETIC (Evenimentul de Tehnologie Informatică Crucial)  îşi propune să revoluționeze din nou conceptul de eveniment IT în partea de SE a României şi vă invită să evadaţi din monotonia biroului şi să pătrundeţi într-o atmosferă de… festival!.

Idea de Rock s-a născut din necesitatea de a îndepărta de conceptul standard de eveniment clasic IT și de a găsi acea expresie cuprinzătoare atât ca formă, cât şi ca mesaj la contactul cu publicul larg.

Aşa a luat naştere “Rock IT Fest”. Acest eveniment este adresat persoanelor pasionate de IT, care sunt dornice să fie la curent cu tot ce este nou în acest domeniu care sunt invitate sa participe la festivalul brand-urilor bine – cunoscute  pentru a afla ultimele noutăţi şi tot ce este reprezentativ pentru industria în care activăm.

”Anul 2017 menține trează atenția asupra vulnerabilităților prezente în sistemele informatice folosite de companii și persoane fizice. Trăim o epocă în care este mai important ca oricând să ai parteneriate strategice și de colaborare pe o piață acerbă și care se schimbă de la un minut la altul. Compania Crucial, ca și integrator de sisteme pe regiunea Dobrogea pune la dispoziția clienților cele mai noi soluții ce rezolvă mare parte din aceste provocări. Vă așteptăm la eveniment să descoperiți atât pericolele ce ne pândesc zilnic, dar mai ales partenerii noi si de tradiție cu ajutorul cărora rezolvăm aceste probleme.” Cătălin ANGHEL, Director Vânzări, Crucial Systems.

Rock IT Fest aduce laolaltă 14 vendori, care vor propune soluții performante capabile sa creasca nivelul de securitate și productivitate al unei companii. Mai mult, evenimentul va fi unul practic in cadrul caruia  se va putea testa aplicațiile cheie ale celor mai cunoscuți furnizori globali, pentru a identifica dacă se pliază cu cerintele și nevoile participanților.

Participarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Pentru înregistrare, vizitati pagina http://events.crucial.ro !

De peste 19 ani, Crucial Systems & Services este una dintre cele mai de succes companii de IT prezentă pe piaţa din sud-estul României, o piaţă mereu în schimbare, din ce în ce mai exigentă când vine vorba de noutate.

Pe piaţa locală Crucial Systems & Services oferă serviciul de Helpdesk 24 ore /zi, 365 zile/an în limba română, unde problemele de service ale clienţilor sunt rezolvate de către o echipă de ingineri cu experienţă, specializaţi atât pe asistenţă hardware, cât şi pe asistenţă software şi consultanţă IT&C.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*