Restricții de circulație în municipiul Constanța pentru Turul Dobrogei la ciclism. Bulevardul Aurel Vlaicu, închis pe 13 mai

Pe 11 mai se desfășoară Turul Dobrogei la ciclism. FOTO Facebook

Peste 200 de concurenți vor participa duminică, 13 mai 2018, la Turul Dobrogei la ciclism.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții bune și fără incidente vor fi luate următoarele măsuri: închiderea completă a circulației pe bulevardul Aurel Vlaicu pe tronsonul cuprins între Campusul Universitar și intersecția cu bulevardul Tomis, blocarea ieșirilor dinspre zona lac Sutghiol spre bulevardul Aurel Vlaicu (străzile Topazului, Safirului, Perlei, Opalului, Agatului, Smaraldului, Rubinului), blocarea ieșirilor dinspre zona de cartier Tomis Nord spre bulevardul Aurel Vlaicu (strada Dispensarului, ieșirile dinspre aleea Hortensiei către bulevard);

Măsurile privind închiderea traficului rutier pe bulevardul Aurel Vlaicu, pe ambele sensuri de mers, vor fi luate în intervalul orar 10:00 – 13:45.

Evenimentul se va desfășura după următorul program:

  • ora 9:00: adunarea participanților la sensul giratoriu de la Campusul Unversitar;
  • ora 10:00 – 11:00: circuit stradal pentru copii (5-14 ani) în cadrul etapei a IV-a a Cupei Mării Negre, care se va desfășura pe bulevardul Aurel Vlaicu, între Campusul Universitar și intersecția cu bulevardul Tomis și retur;
  • ora 11:30 – 13:45: circuit stradal cu sportivi licențiați, ce se va desfășura pe traseul cuprins între bulevardul Aurel Vlaicu și intersecția cu bulevardul Tomis și retur (25 de tururi).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*