Rareș Totu featuring Dean Bowman la Doors Club

Un concert de excepție în Doors Club

Doors Club vă invită duminică, 19 noiembrie, ora 20:00, la un concert de excepție susținut de Rareș Totu în compania unuia dintre cei mai apreciați soliști americani de soul-jazz, Dean Bowman.

Rareș Totu a fost component sau colaborator al unor grupuri precum Compact, Semnal M, Rodion GA sau Progresiv TM. A colaborat cu artiști de renume din țară și din Ungaria, Germania, Austria și SUA. A cântat în deschiderea mai multor trupe de renume internațional dintre care amintim Deep Purple, Uriah Heep, Iron Maiden, Winger, Animals. Este un protagonist obișnuit al festivalelor de blues și jazz din țară și din Europa.

Dean Bowman – este recunoscut ca fiind una dintre cele mai bune voci din industria muzicală. Membru al grupului Screaming Headless Torsos timp de 10 ani. Prestigiosul ziar „London Guardian” l-a numit „un poet al tonalităților, cu o tehnică desăvârșită, un adevărat star.” Dean Bowman poate cânta orice, despre el spunându-se că este un cântăreț de jazz cu suflet de rocker. A colaborat cu nume mari ale industriei muzicale de gen de la Don Byron, Steve Coleman, Charlie Hunter la John Paxton și Ray Charles. Calitățile sale vocale au fost apreciate și în „Québécité” – un spectacol de operă și jazz – pus în scenă de genialul pianist D.D. Jackson și renumitul poet canadian George Elliott Clarke – autorul libretelor.

Duminică, 19 noiembrie, Rareș Totu & Dean Bowman (funk, blues & soul-jazz) – un concert de excepție, pe care nu ar trebui să-l ratezi…

Prețul unui bilet este 40 de lei. Info și rezervări la tel.: 0763661622. Biletele se achită în avans, la sediul clubului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*