RAJA anunță că în mai multe cartiere constănțene se înregistrează presiune scăzută la robinete. În Cumpăna apa a fost oprită

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Din cauza vântului puternic, începând cu ora 8,20, la nivelul stației de tratare și pompare Palas a RAJA din municipiul Constanța, s-au înregistrat mai multe căderi/fluctuații de tensiune.

Echipele de permanență au făcut de fiecare data, manevrele necesare de repornire a pompelor în condiții de siguranță, însă intervențiile lor sunt condiționate de revenirea tensiunii normale. În această situație, abonații alimentați de această stație, cei din cartierele constănțene Energia, Babă Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, Km5, Poartă 6, Abator, Gară, Casă de Cultură, Inel I și Inel II au apa cu presiuni scăzute la robinete.

„Asigurăm toți consumatorii afectați în furnizarea apei de disfuncționalitățile de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, că lucrătorii RAJA vor reluă imediat alimentarea cu apa la parametrii normali, după ce echipele Enel vor remedia avariile și vor realimenta cu energie sursele și stațiile de pompare“ au precizat reprezentanții RAJA.

UPDATE:

Din cauza vântului puternic, la ora 09.40, linia de alimentare cu tensiune a stației de pompare și tratare Bifurcație Cumpăna a rămas fără energie, motiv pentru care stația nu poate funcționa. În aceste condiții, s-a sistat alimentarea cu apa a tuturor abonaților din localitatea Cumpănă. Au fost anunțați reprezentanții furnizorului de energie, care au dat asigurări că vor remedia avaria.

UPDATE:

Reprezentanții RAJA au transmis că s-a reluat furnizarea energiei electrice la stația de pompare și tratare Bifurcație Cumpăna. Imediat, s-a reluat pomparea apei către abonații din localitate, iar în jurul orei 14,30, toți consumatorii din Cumpăna vor avea apă la presiuni normale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*