RAJA a reușit remedierea problemelor din unele localități afectate de viscol, dar au apărut altele

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

În noaptea de 18 spre 19 ianuarie, echipele furnizorului de energie au reușit realimentarea cu tensiune a surselor și stațiilor de pompare din localitățile: Cotu Văii, Cerchezu, Căscioarele, Viroagă, Mircea Vodă și Satu Nou și s-a reluat furnizarea apei potabile în aceste localități.

Tot noaptea trecută, din cauza vântului s-au înregistrat mai multe avarii la liniile de alimentare cu energie de la nivelul surselor din localitățile: Pelinul, Adamclisi, Pietreni, Cringu, Urluia, Zorile, Lanurile, Mereni, Osmancea, Ciobăniță, Aliman, Vlahii, Viile, Viișoara.

La oră actuală, la nivelul județului din cauza lipsei de enrgie nu se poate furniza apa potabilă în 30 de localități: Crucea, Ciocârlia de Sus, Ciocârlia de Jos, Amzacea, Comana, Dumbrăveni, Darabani, Furnică, General Scarisoreanu, Plopeni, Poiană, Silistea, Tătaru, Topraisar, Țepeș Vodă, Vîlcele, Pelinul, Adamclisi, Pietreni, Crângu, Urluia, Zorile, Lanurile, Mereni, Osmancea, Ciobăniță, Aliman, Vlahii, Viile, Viișoara.

UPDATE h 12.00

În jurul orei 09,30 a revenit tensiunea la sursele Ciocârlia de Sus, Ciocârlia de Jos, Crângu, Urluia și Lanurile.

În urmă cu puțin timp, au rămas fără energie stațiile de pompare de la Cobadin și Oituz.

La oră actuală, la nivelul județului, din cauza lipsei de energie, nu se poate furniza apa potabilă în 27 de localități: Crucea, Amzacea, Comana, Dumbrăveni, Darabani, Furnica, General Scărișoreanu, Plopeni, Poiana, Silistea, Tătaru, Topraisar, Țepeș Vodă, Vîlcele, Pelinul, Adamclisi, Pietreni, Zorile, Mereni, Osmancea, Ciobăniță, Aliman, Vlahii, Viile, Viișoară, Cobadin și Oituz.

UPDATE h 13.45

În jurul orei 12,00, a revenit tensiunea la sursele de Crucea, Poiana, Siliștea, Țepeș Vodă, Adamclisi, Zorile și Viile.
La ora actuala, la nivelul județului, din cauza lipsei de energie, nu se poate furniza apă potabilă în 20 de localități: Amzacea, Comana, Dumbrăveni, Darabani, Furnica, General Scărișoreanu, Plopeni, Tătaru, Topraisar, Vâlcele, Pelinul, Pietreni, Mereni, Osmancea, Ciobănița, Aliman, Vlahii, Viișoara, Cobadin și Oituz.
UPDATE h 13.30

În jurul orei 15,00, a revenit tensiunea la sursele de la Comana, Cotu Văii, Cobadin, Viișoara, General Scărișoreanu, Aliman și Topraisar.

La ora actuala, la nivelul județului, din cauza lipsei de energie, nu se poate furniza apă potabilă în următoarele localități: Amzacea, Dumbrăveni, Darabani, Furnica, Plopeni, Tătaru, Vâlcele, Pelinul, Pietreni, Mereni, Osmancea, Ciobănița,  Vlahii și Oituz.

UPDATE h 18.00

În jurul orei 16,00, a revenit tensiunea la sursele de la Amzacea, Dumbrăveni, Dărăbani, Furnica, Osmancea, Ciobănița, Vlahii și Oituz.

La ora actuala, la nivelul județului, din cauza lipsei de energie, nu se poate furniza apă potabila în următoarele localități: Plopeni, Tătaru, Vâlcele, Pelinul, Pietreni și Mereni.

UPDATE h 21.00

În jurul orei 20,00, a revenit tensiunea la sursele de la Plopeni, Vâkcele, Pelinul, Pietreni si Mereni.

La ora actuala, la nivelul judetului, din cauza lipsei de energie, nu se poate furniza apa potabilă în localitatea Tataru. Echipele furnizorului de energie au dat asigurari că vor remedia situatia în această noapte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*