Rafinăria Petromidia ar putea intra în administrarea China Energy Company Limited

Angajati Petromidia. FOTO KMG International
Angajati Petromidia. FOTO KMG International

Mutare importantă pe piața de petrol și gaze din România. KMG și CEFC au încheiat un parteneriat strategic pentru dezvoltarea activităților din Europa. Memorandumul dintre China Energy Company Limited și KazMunayGas Kazahstan presupune și preluarea de către chinezi a activelor și operațiunilor deținute în regiunea Mării Negre.

Printre ele se numără rafinăria Petromidia de la Năvodari dar și benzinării aflate pe teritoriul țării noastre.

CEFC China Energy Company Limited derulează operațiuni în 15 țări și a avut o cifră de afaceri de 30,5 miliarde de euro în 2014.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*