Programul “Litoralul pentru Toți”, la start. Prețul unei săptămâni de vacanță începe de la 159 lei

Aglomerație la plajă
Aglomerație la plajă

Începe sezonul vacanțelor ieftine pe litoral. Trei asociații și federații anunță ediția de primăvară a programului “Litoralul pentru toți”. Turștii pot să petreacă 6 nopți într-un hotel din Mamaia, Eforie, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai sau Vama Veche.

Pentru zona Mamaia – Constanta – Eforie tarifele maximale pentru aceasta editie (15.05 – 18.06. 2016 – sejur 6 nopti/persoana) ajung pana la :

205 lei / 6 N /  pers. Hotel 1* fara mic dejun
235 lei / 6 N /  pers. Hotel 2* fara mic dejun
265 lei / 6 N /  pers. Hotel 3* fara mic dejun
315 lei / 6 N /  pers. Hotel 2*  cu mic dejun  
425 lei / 6 N /  pers. Hotel 3*  cu mic dejun  
485 lei / 6 N /  pers. Hotel 4*  cu mic dejun  
605 lei / 6 N /  pers Hotel 5 * cu mic dejun  

Si anul acesta, turistii beneficiaza de o optiune suplimentara: varianta All Inclusive, care asigura toate cele 3 mese – servite in regim bufet, bauturi incluse, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja.
Tarifele maximale pentru sejururi All Inclusive de 5 nopti / persoana ajung pana la:

Hotel 3* ALL INCLUSIVE  : 765 lei / 5 N /  pers.
Hotel 4* ALL INCLUSIVE  : 875 lei / 5 N /  pers.
Hotel 5 *ALL INCLUSIVE   :  985 lei / 5 N /  pers. 
Pentru sudul litoralului (statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale pentru aceasta editie (04.05 – 19.06. 2015 – sejur 6 nopti/persoana) ajung pana la:

159 lei / 6 N /  pers. Hotel 1* fara mic dejun
179 lei / 6 N /  pers. Hotel 2* fara mic dejun
199 lei / 6 N /  pers. Hotel 3* fara mic dejun
269 lei / 6 N /  pers. Hotel 2*  cu mic dejun  
329 lei / 6 N /  pers. Hotel 3*  cu mic dejun  
379 lei / 6 N /  pers. Hotel 4*  cu mic dejun  
469 lei / 6 N /  pers Hotel 5 * cu mic dejun  

Locurile vor fi vandute in peste 70 de agentii din toata tara, ceea ce inseamna ca la sfarsitul editiei de primavara 2016 a programului, cel putin 10.000 de turisti vor putea beneficia de vacante pe litoral la tarife reduse.

“Este al noualea an cand lansam, in aceasta perioada, cele mai mici tarife de vacanta pentru litoralul romanesc. Programul “Litoralul pentru toti” se afla la cea de-a 16-a editie, ca program traditional in care patronatele hoteliere si cel al agentiilor de turism se unesc in vederea atragerii turistilor in perioada de extrasezon pe Litoralul Romanesc, in conditiile in care nicio alta destinatie externa nu vine cu o oferta atat de avantajoasa. Si la aceasta editie, voucherul de atractii permite turistilor sa aleaga dintre mai multe obiective turistice renumite din judet.Partenerii sunt, si in acest an, FPTR si ANAT”, a declarat Corina Martin, președintele Asociației Litoral – Delta Dunării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*