Problemele din Spitalul Medgidia ajung direct pe masa primarului

Nemultumirile pacientilor din Spitalul Medgidia ajung direct la primarul Valentin Vrabie

Pentru a fi la curent cu toate problemele din spitalul Medgidia, primarul Valentin Vrabie a luat o decizie prin care toți pacienții nemulțumiți îi vor putea comunica problemele. Astfel, Primăria a amplasat pe holul unității de primire urgențe a Spitalului Municipal Medgidia o casuța poștală unde pot fi depuse sugestii și reclamații.

Astfel, doleanțele celor care trec pragul spitalului nu vor rămâne neauzite, ele fiind aduse la cunoștință, zilnic, primarului Valentin Vrabie.

Conducerea municipalității dorește astfel să contribuie la îmbunătățirea actelor și serviciilor medicale desfășurate în Spitalul Municipal Medgidia.

Imediat după publicarea acestei decizii, nu au întârziat să apară sesizările, chiar și pe pagina oficială a edilului din Medgidia.

“Cum e posibil ca noi cei asigurați care mergem poate o dată la 5 ani în spital și ai nevoie de un bandaj sau ajungi cu un copil pentru o perfuzie ceva , iar cei de acolo te trimit să cumperi tot, pe motiv că nu au nimic? Iar cei de etnie neprecizată care nu muncesc și manâncă banii statului degeaba ajung cu salvarea și au prioritate chiar dacă nu au plătit vreodată bani la sănătate? Și mai fac și scandal, țipă, se tăvălesc fac un circ de toată sila”, a postat Cristian Viorel. 

Până acum 2 luni  de zile așa se întâmpla, însă acest lucru s-a schimbat în sensul că toate materialele necesare în Spitalul Municipal Medgidia sunt asigurate de primărie în totalitate la această oră, i-a răspuns primarul Valentin Vrabie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*