Primarul din Bărăganu, Titu Neague, demis din funcție după ce a fost condamnat definitiv

Primăria Bărăganu. FOTO Google Maps
Primăria Bărăganu. FOTO Google Maps

Prefectul județului Constanța a decis demiterea primarului comunei Bărăganu.

Magistrații Curții de Apel Constanța s-au pronunțat recent în dosarul primarului comunei Bărăganu, Titu Neague. Acesta a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru instigare la distrugere.

În consecință, prefectul județului Constanța a emis un ordin de demitere a primarului.

Ordinul a avut drept temei juridic prevederile art. 26 alin. (1) din Legea nr. 340/2004, republicată, privind prefectul şi instituţia prefectului, prevederile art. 15 alin. 2 lit. “e”, art. 16 și art. 17, alin. 5 din Legea nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, cu modificările şi completările ulterioare şi prevederile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*