Primarul comunei constănțene Pantelimon a murit. Vasile Neicu avea 20 ani de mandat

Lumânare doliu
Doliu

Unul dintre cei mai longevivi primari din județul Constanța, Vasile Neicu, a murit pe 6 mai 2017. Neicu era la cârmea comunei sale de mai bine de 20 ani.

Reprezentanții Partidului Social Democrat, dar și conducerea Consiliului Județean Constanța au transmis mesaje de condoleanțe.

“Partidul Social Democrat Constanța, cu adâncă durere și profundă compasiune, deplânge și regretă trecerea la cele veșnice, după o îndelungată suferință, a celui care a fost Vasile Neicu, primarul comunei Pantelimon. Noi toți, cei care l-am cunoscut și admirat ca om și profesionist, transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate, greu încercate de dureroasa pierdere. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au spus cei de la PSD.

 

”Era cunoscut drept un om gospodar. Localnicii din Pantelimon pierd un om harnic, un coleg de partid framantat de dezvoltarea comunei. A fost un luptatator pana in ultima clipa! Va ramane pentru totdeauna in memoria noastra!”, a subliniat Marius Horia Tutuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*