Primăria Ovidiu va da tichete cadou pentru sărbătorile de iarnă, mai multor categorii de persoane

George Scupra, Primarul orașului Ovidiu. FOTO Adrian Boioglu
George Scupra, Primarul orașului Ovidiu. FOTO Adrian Boioglu

Primarul Orașului Ovidiu, George Scupra, împreună cu Consiliul Local, au hotărât distribuirea în apropierea sărbătorilor de iarnă a unor tichete valorice cadou.

Acestea vor fi acordate pentru urmatoarele categorii de persoane: 

a) pensionarii ale căror venituri lunare cumulate sunt mai mici sau cel puțin egale cu sumă de 1000 lei.
b) persoanele cu handicap grav, accentuat și mediu.
c) persoanele care beneficiază de venit minim garantat, stabilit în bază Legii nr.416/2001 (VMG)

Persoanele care se încadrează în aceste prime trei categorii, nu este necesar să se prezinte la sediul Primăriei Ovidiu deoarece se vor primi liste cu beneficiarii de la instituțiile abilitate și tichetele vor fi distribuite la domiciliu.

d) persoanele fără venit care au vârstă de 60 ani și peste.
e) persoanele sau familiile vulnerabile, aflate în situații de dificultate economică sau socială deosebită și care au cel puțin vârstă de 18 ani.

Pentru aceste două ultime categorii, persoanele care se află în una dintre cele două situații, trebuie să se prezinte până pe data de 1 decembrie 2017 la sediul Primăriei, Serviciul de Asistentă Socială, în scopul depunerii cererii care va fi însoțită de copie după documentul de identitate precum și documentele justificative.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*