Primăria Medgidia celebrează Ziua Națională printr-o serie de activități. Iată programul complet

1 Decembrie, la Medgidia
1 Decembrie, la Medgidia

Ziua Națională a României este pentru români un eveniment încărcat de emoție, sensibilitate și bucurie. Marea Unire din 1918 a fost și rămâne pagina sublimă a istoriei românești. Cu prilejul sărbătoririi a 98 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri, Primăria Municipiului Medgidia invită toți locuitorii din oraș, dar și din localitățile învecinate, la manifestările dedicate săprbătoririi Zilei Naționale a României.

Aceste manifestări debutează cu ceremonialul de omagiere și comemorare a făuritorilor unității, independenței și suveranității statului român, prin depunerea de jerbe și coroane de flori la Monumentul Eroilor Români, începând cu ora 11.00.

Începând cu ora 12.00, pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor ”Lucian Grigorescu”, va avea loc un program artistic susținut de soliștii și ansamblurile aparținând Casei de Cultură I.N.Roman.

În continuarea programului, la ora 13.00, Primăria Municipiului Medgidia, în colaborare cu instituțiile militare și de ordine publică din municipiu, va organiza o ceremonie militară cu defilarea pedestră a plutoanelor din cadrul Garnizoanei Medgidia, Jandarmeriei Medgidia, Detașamentului de Pompieri Medgidia, Poliției Locale Medgidia.

1 Decembrie, la Medgidia
1 Decembrie, la Medgidia

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*