Primăria Constanța se laudă cu asfaltarea pe Aurel Vlaicu

Primăria Constanța a anunțat că a început lucrările de asfaltare. FOTO Primăria Constanța

Au început lucrările de asfaltare pe bulevardul Aurel Vlaicu, tronsonul cuprins între strada Alba Iulia și DN2C, care duce spre varianta Ovidiu.

Lucările care se efectuează pe o distanță de aproximativ un kilometru, includ frezarea, plombarea și turnarea covorului asfaltic. Operațiunea se va desfășura până la sfârșitul acestei luni, iar muncitorii vor lucra doar pe timpul nopții, între orele  20:00 și 06:00, atunci când traficul este redus.

Circulația rutieră nu va fi blocată, însă traficul va fi restricționat pe o singură bandă de mers pe sens. Prin urmare, conducătorii auto care tranzitează bulevardul Aurel Vlaicu sunt rugați să circule cu viteză redusă în zona în care se desfășoară lucrările.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*