Primăria Constanța începe distribuția tichetelor valorice pentru pensionari și nevoiași

Pachete pentru pensionari la Constanța. FOTO radioconstanta.ro
Pachete pentru pensionari la Constanța. FOTO radioconstanta.ro

Primăria municipiului Constanța anunță beneficiarii programului „RESPECT” că, începând cu data de 27 mai a.c., vor fi distribuite tichetele valorice prin Poșta Română, după cum urmează:
• Beneficiarii care au depus cereri de înscriere până la data de 20 martie inclusiv vor primi două plicuri: unul cu 8 tichete valorice și unul cu 4 tichete valorice;
• Beneficiarii care au depus cereri de înscriere în perioada 21 martie – 20 aprilie inclusiv vor primi un plic cu 4 tichete valorice.

“Reamintim că tichetul este valabil până la data de 31.12.2016 și se distribuie numai pe baza actului de identitate în original. Cei care nu vor fi găsiți la domiciliu, la reședință sau la adresa de corespondență vor primi un aviz în care sunt înscrise adresa punctului, intervalul orar și data până la care își pot ridica tichetele valorice.

Lista cu magazinele unde se pot utiliza tichetele valorice poate fi consultată pe site-ul Primăriei municipiului Constanța, www.primaria-constanta.ro, pe contul de facebook al instituției, precum și la pavilioanele de vară pentru pensionari”, au transmis reprezentanții instituției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*