Primăria Constanța începe distribuția alimentelor pentru pentru pensionari și persoane cu handicap

Pachete pentru pensionari la Constanța. FOTO radioconstanta.ro
Pachete pentru pensionari la Constanța. FOTO radioconstanta.ro

Primăria municipiului Constanța anunță că distribuirea cutiilor cu ajutoare alimentare în cadrul Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) se va desfășura conform următorului grafic:

11 – 22 iulie – pensionarii din sistemul public de pensii și cei care beneficiază de indemnizație socială pentru pensionari:

persoanele al căror nume de familie începe cu litera A – L vor ridica cutiile de la Clubul pentru pensionari situat pe str. Duiliu Zamfirescu nr. 4;

persoanele al căror nume de familie începe cu litera M – Z vor ridica cutiile de la Clubul pentru pensionari situat pe str. Cișmelei nr. 16.

25 iulie – 05 august persoanele cu handicap grav și accentuat vor ridica cutiile de la Clubul pentru persoane cu handicap situat în Piața Agroalimentară Tomis III.

Distribuirea cutiilor cu ajutoare alimentare se va realiza de luni până vineri, între orele 600 1200.

Fiecare cutie conține următoarele alimente și cantități:

Făină albă de grâu – o pungă de 1 kg;

Mălai – 2 pungi de 1 kg;

Paste făinoase – o pungă de 400 g;

Ulei – 2 sticle de 1 litru;

Zahăr – o pungă de 1 kg;

Conservă carne de vită – o cutie metalică de 300 g;

Conservă pateu de ficat de porc  – o cutie metalică de 200 g;

Conservă de pastă de tomate  – o cutie metalică de 400 g;

Orez – o pungă  de 1 kg;

Fasole boabe – o pungă de 500 g.

Ajutoarele alimentare se ridică personal de către beneficiar pe baza actului de identitate valabil. Celelalte categorii de beneficiari vor fi anunțate în timp util cu privire la perioada de distribuire.

Pentru lămuriri suplimentare puteți suna zilnic, în intervalul orar 800 – 1600, numărul de telefon 0341/448.530.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*