Primăria Constanța caută chioșcari pentru Mamaia. Licitația pentru tonete are loc după mini-vacanța de 1 Mai

Stațiunea Mamaia. FOTO ALDD
Stațiunea Mamaia. FOTO ALDD

Primăria Municipiului Constanţa va organiza pe data de 08 mai 2017 la ora 11:00, la sediul din Bulevardul Tomis nr. 51,  licitaţia publică deschisă în scopul închirierii de tonete tip în Staţiunea Mamaia, pentru desfăşurarea activităţii de comercializare obiecte de artizanat, sculptură, pictură sau alte obiecte de artă populară, în sezonul estival 2017.

Oferta se va depune pentru fiecare tonetă în parte.

Garanţia de participare (rambursabilă) este de 50 lei/tonetă. Taxa de participare este de 50 lei/tonetă (nerambursabilă).

Preţul minim de pornire al licitației publice deschisă precum și modalitatea de organizare și desfășurare a licitației sunt detaliate în caietul de sarcini și în instrucțiunile privind organizarea și desfãșurarea procedurii de închiriere, care se obțin odată cu achitarea taxei de participare/tonetă.

Perioada sezonului estival 2017, este de 90 de zile. Documentele licitației se pot procura începând cu data de 24 aprilie 2017, între orele 13:00 – 16:00, de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, Bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul II, biroul nr. 3.

Tot acolo se vor depune si ofertele până la data de 04 mai 2017, ora 16:00 sau obține relații suplimentare.

Anunțul publicitar pentru tonetele rămase neadjudecate și care urmează să fie scoase din nou la licitație se va afișa la Centrul de Informare pentru Cetățeni din City Park Mall.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*