Prețuri speciale pentru cursele aeriene Constanța – Istanbul cu Turkish Airlines în perioada ianuarie – iunie 2018

Turkish Airlines
Turkish Airlines

Călătoriile făcute din ianuarie până în iunie 2018 vin la pachet cu prețuri bune la mersul cu avionul spre Turcia.

Oferta Turkish Airlines vine cu câteva condiții importante. Biletele trebuie cumpărate între 8 și 31 ianuarie 2018, iar data de călătorie este între 15 ianuarie și 10 iunie.

Există două perioade în care nu ai voie să pleci: 20-21 aprilie și 27-28 aprilie și alte două în care nu poți să faci zborul Istanbul – Constanța: 23-24 aprilie și 1-2 mai 2018.

Vacanța din Turcia poate să fie una de 2 zile sau până la 3 luni. Important este ca și biletele să fie luate cu cel puțin 5 zile înainte de plecarea avionului.

Costul unui bilet Constanța – Istanbul este de 99 euro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*