Președintele PMP, Claudiu Palaz, cere rezilierea contractelor Primăriei cu firmele din grupul Mazăre – Constantinescu

Claudiu Palaz. FOTO Facebook
Claudiu Palaz. FOTO Facebook

Președintele organzației Constanța a Partidului Mișcarea Populară a transmis vineri o nouă scrisoare deschiză primarului interimar Decebal Făgădău. De această dată, Claudiu Palaz face lista firmelor care ar putea avea legături cu Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu și care au contracte cu Primăria Constanța.

Scrisoarea lui Palaz spune că “firmele ce dețin monopolul pe diverse domenii și care sunt abonate la banii publici” merită să aibă contractele reziliate.

Palaz spune că o companie de maxi-taxi, o firmă de pază, una de publicitate, firma care strânge gunoiul în Constanța, dar și cea care se ocupă de spațiile verzi trebuie verificate și, dacă nu își fac treaba, să le fie oprite finanțările de la bugetul local.

“Suntem orașul cu cel mai mic număr mp de spațiu verde pe cap de locuitor! Știți lucrul acesta? Sunt statistici care va pot ajută să va documentați. Dar dumneavoastră ce faceți? Dați autorizații pe aceste spații verzi care dispar treptat!

Ați fost în Parcul Tăbăcăriei? Dar în cel de la Gară? Dar la Poarta 6? În afară de locurile pentru pensionari, pe care sunteți OBLIGAT SĂ LE REALIZAȚI, nu faceți o concesie acestora, ați făcut ceva și pentru ceilalți constănțeni? Ați văzut cum își feresc mămicile copiii să nu fie mușcați de căpușe sau șerpi în parcuri? Ați văzut cum sunt buruienile sub băncile din parcuri? Ați văzut că nu mai avem spații verzi, ci spații uscate? Avem iarbă uscată, nu gazon, domnule interimar! Ați avea curajul să va duceți cu familia în parc, să stați pe pătură, pe iarbă?

Nu prea cred, domnule interimar și apropiat al gruparii Mazăre-Constantinescu! Pentru că v-ați umple de praf și ați fi mușcat de ploșnițe!”, spune Claudiu Palaz în scrisoarea sa către Decebal Făgădău.

Președintele PMP se oferă să îi dea soluții primarului interimar pentru rezolvarea “hemoragiei banilor noștri”, așa cum o numește el.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*