Pompierii ISU Dobrogea au constatat zeci de deficiențe la comercianții din cadrul Festivalului Neversea

ISU Dobrogea a fost prezent la Festivalul Neversea. FOTO ISU Dobrogea

În cele patru zile de festival, peste 120 de pompieri, paramedici, medici SMURD si voluntari ISU au fost la datorie zilnic.

În această perioadă, 936 de persoane au fost asistate la cele trei Puncte de Prim Ajutor şi la cele două Posturi Medicale Avansate, dintre acestea 16 au fost transportate la spital dar fără probleme deosebite.

Pe parte de prevenire a incendiilor, amenajarea temporară a fost verificată premergător evenimentului dar şi în fiecare zi a desfăşurării acestuia.

S-au constatat 53 de deficienţe, au fost aplicate 35 de sancţiuni din care 32 avertismente şi 3 amenzi contravenţionale în cuantum de 13.000 lei, operatorilor economici care au desfăşurat activităţi în amenajarea temporară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*