Poliția Locală Constanța vânează mașinile abandonate pe raza municipiului

Poliția Locală lucrează la identificarea mașinilor abandonate pe raza municipiului. FOTO Poliția Locală Constanța

Având în vedere atribuțiile specifice prevăzute de Legea 155 / 2010, coroborată cu Legea 421 / 2002, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală, în perioada 1 mai 2017 – 20 ianuarie 2018 au desfășurat activități de identificare și începerea demersurilor privind ridicarea vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public al municipiului Constanța.

Astfel, în luna mai 2017, conform Dispoziţiei nr. 922/27.04.2017, emisă de autoritatea publică locală, au fost ridicate de pe domeniul public al municipiului Constanța un număr de 18 autovehicule declarate abandonate sau fără stăpân, iar în luna iunie s-au identificat un număr de 261 de vehicule abandonate / fără stăpân pentru care s-a demarat procedura de ridicare.

În prezent sunt finalizate actele de ridicare necesare emiterii dispoziției declarării unui număr de 50 vehicule ca fiind fără stăpân sau abandonate. Reprezentanții Poliției Locale au precizat că această activitate se va desfășura în mod periodic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*