Piața Ovidiu din Constanța, scenă pentru un Revelion cu Vița de Vie, Mihail, Spitalul de Urgență și Tranda

Afiș "Revelion 2018" la Constanța
Afiș "Revelion 2018" la Constanța

Revelion cu accente Rock la Constanța. Asociația Best Events și Primăria Constanța invită localnicii și turiștii în Piața Ovidiu. Spectatorii vor avea parte de patru concerte cu trupe în vogă, un show de lasere și un spectaculos foc de artificii.

Zona a fost deja amenajată pentru un spectacol de zile mari. Scena este gata să-și primească artiștii, iar show-ul este programat să înceapă pe 31 decembrie la ora 22.00.

Prezentatorii Dan Helciug și Dan Cojocaru vor introduce mai întâi trupa de dans “Street Dance”.

Zece minute mai târziu, pe scena va urca Tranda. Pe numele său adevărat Costin Trandafir, Tranda este unul dintre artiștii din Constanța care a reușit să strângă milioane de vizualizări în online cu videoclipurile sale. Are piese cu Smiley și Grasu XXL sau Sore și urmează să lanseze noul său album “Nord”.

La ora 22.45, trupa Vița de Vie schimbă ritmul către Rock Alternativ. Din 1996 până azi, artiștii au lansat nouă albume. La Revelionul din Constanța, vor răsuna și piese precum “Haihui” sau “De-a Dura” – ultimele lansate de trupă.

Începând cu ora 23.25, Mihail își începe evoluția la Revelionul 2018. Artistul basarabean școlit și la Cluj a devenit celebru cu piesa “Mă ucide ea”. Mai nou a lansat melodii în limba engleză.

Numărătoarea inversă începe la ora 23.55 odată cu un show de lasere și proiecție pe clădirea Muzeului de Istorie și Arheologie Constanța.

Focul de artificii care debutează la miezul nopții va fi lansat din parcarea de pe strada Lebedei din Constanța. Timp de 10 minute, spectatorii se vor delecta cu un show de lumină și culoare.

După miezul nopții, pe scena Revelionului 2018 urcă trupa Spitalul de Urgență alături de Dan Helciug. Înființată în anul 2000, formația care oscilează între pop și etno-rock va încânta constănțenii până spre ora 1 a dimineții.

Revelion 2018 este un eveniment organizat de Asociația Best Events și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Comunicarea evenimentului este asigurată de Agenția de Publicitate “CityDigital” Constanța.

Afiș "Revelion 2018" la Constanța
Afiș “Revelion 2018” la Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*