Personajele poveștilor copilăriei au invadat Primăria Constanța

personajele copilariei in vizita la Primaria Constanța
Personajele copilariei in vizita la Primaria Constanța

În Ținutul Magic al Crăciunului, poveştile nu se măsoară în clipe, ci în emoţie şi zâmbete. Așa că, astăzi, organizatorii Festivalului Iernii au decis să ofere administrației locale amintiri de neuitat. Toate personajele din basmele copilăriei noastre şi ale poveştilor moderne au pus, pentru o oră, stăpânire pe Primăria Constanța, unde au dansat și au cântat colinde și melodii dedicate Sărbătorilor de Iarnă, spre bucuria tuturor.

Tărâmul Magic al Crăciunului s-a mutat pentru puțin timp în sediul administrației locale, personajele de poveste dorind să facă o surpriză primarului Decebal Făgădău și viceprimarilor Dumitru Babu și Costin Răsăuțeanu. Cei trei și ceilalți angajați ai Primăriei au primit invitații neprevăzuți, în frunte cu Vrăjitoarele Magice și Moș Crăciun, în Sala „Remus Opreanu“ și au urmărit cu plăcere și zâmbete pe buze spectacolul eroilor din basme. S-au bucurat imens, au cântat și au dansat alături de personajele din povești, retrâind copilăria mereu fericită și lipsită de griji. Iar la final primarul a primit cheia Tărâmului Magic, ca să o păstreze cu grijă până la finalul anului viitor, când va reîncepe Festivalul Iernii, pentru a face, din nou, sărbătorile constănțenilor mai frumoase și miraculoase.

„Vă mulțumesc că ați venit să ne bucurați în casa noastră, dar și pentru că timp de o lună aveți grijă ca cei mici să zâmbească, să fie fericiți și mereu surprinși în Tărâmul Magic. Câteodată, prinși de grijile cotidiane și pregătirile pentru Sărbători, uităm să acordăm mai mult timp copiilor noștri, dar voi ne ajutați să ne reamintim și să petrecem împreună momente frumoase“, a transmis Decebal Făgădău organizatorilor Festivalului Iernii și personajelor din povești. 

În această seară, puteți reîntâlni eroii din basme în Tărâmul Magic al Crăciunului și în music hall-ul „Poveștile lumii într-un… cazan“, de la ora 18.00. Pe scenă vor urca, apoi, mai multe ansambluri folclorice, pentru o seară dedicată tradiției românești și obiceiurilor de Sărbători, iar de la ora 20.45, vă prezentăm spectacolul „Punguța cu doi bani“

Tărâmul Magic al Crăciunului este un eveniment susţinut de Primăria Municipiului Constanţa şi sprijinit de Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanţa, Gruparea Mobilă de Jandarmi „Tomis“ Constanţa, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“, Inspectoratul de Poliţie al Municipiului Constanţa. Accesul este liber!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*