Pe 14 noiembrie e Ziua Porților Deschise. Intrare gratuită la Delfinariu, Planetariu, Microrezervație și Expoziția de păsări exotice de Ziua Dobrogei

Spectacol la delfinariu. FOTO Adrian Boioglu
Spectacol la delfinariu. FOTO Adrian Boioglu

Manifestările prilejuite de Ziua Dobrogei aduc o zi plină de gratuități la instituțiile de cultură din Județul Constanța. Una dintre acestea este Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, locația care adăpostește Delfinariul, Planetariul, Microrezervația și Expoziția de păsări exotice.

Constănțenii sau turiștii aflați în această perioadă pe litoral vor putea să se bucure de o zi petrecută în aer liber, să admire păsările, să vadă cum se joacă delfinii Ni-Ni și Chen-Chen și să asiste la spectacolul cerului de la Planetariul recent modernizat.

Ziua de 14 noiembrie a fost recent numită Ziua Dobrogei. Se marchează în acest fel alipirea celei mai vechi provincii din țara noastră la patria-mamă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*