Părintele Constantin Necula conferențiază la Constanța

Părintele Constantin Necula conferențiază la Constanța

Evenimentul se va desfășura vineri, 9 martie, începând cu ora 18.00, la biserica „Nașterea Maicii Domnului” (Sfânta Maria) din Constanța (bdul. 1 Mai, nr. 21), cu binecuvântarea și în prezența IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Părintele Constatin Necula conferențiază pentru prima dată la Constanța și le va vorbi tinerilor „Despre responsabilitate și bucurie creștină”.

Organizatorii evenimentului sunt: Arhiepiscopia Tomisului, prin Departamentul Cultural, Societatea Biblică Interconfesională din România și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.

Părintele Constantin Necula este Doctor în Teologie și conferenţiar universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Șaguna” a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu. Este autor de cărți de predici, de studii și articole de specialitate, dar și de cărți pentru copii și tineret. A participat la numeroase conferințe în țară și în străinătate, precum și la emisiuni de radio și de televiziune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*