Parcarea pe spațiul verde, comoditate, sau necesitate

Șoferii constănțeni continuă să parcheze unde le este comod

Decizia Poliției Locale Constanța de a-i sancționa pe șoferii care parchează pe spațiile verzi și care până acum a cam fost trecută cu vederea, nu este bine primită de toți constănțenii. 

Mulți dintre constănțeni se consideră îndreptățiți să parcheze unde găsesc un spațiu liber, mai ales dacă este chiar în fața imobilului, instituției unde au treabă, având ca scuză „Primăria nu face locuri de parcare“. Și așa se face că multe locuri cu verdeață sunt distruse de șoferii comozi. O astfel de zonă bătătorită de cauciucurile mașinilor se află în Tomis Nord, pe Aleea Nufărului, în vecinătatea Clinicii de stomatologie și a sediului Facultății de Medicină a Universității Ovidius, în zonă fiind și o grădiniță și școală. De multe ori, aici, mașinile nu sunt parcate numai pe spațiul verde, ci blochează și aleea pietonală. Ultima mașină surprinsă în acest loc, chiar în dimineața zilei de 22 februarie, a fost o Mazda verde, a cărei conducătoare auto nu părea să aibă vreo jenă pentru cum a parcat.

Pentru educarea acestor șoferi comozi și care dau vina pe autoritățile locale că nu au loc de parcare în fața ușii, Poliția Locală solicită cetățenilor să îi sesizeze la numărul de telefon 0799606142 sau 0241484205.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*