Pachetele “lui Mazăre”, înlocuite cu tichete valorice

Decebal Făgădău. FOTO Adrian Boioglu
Decebal Făgădău. FOTO Adrian Boioglu

Celebrele pachete cu pui, zahar și ulei oferite de Primăria Constanța pensionarilor și persoanelor asistate social vor dispărea din luna martie. Administrația locală se pregătește să implementeze acest sistem pentru 40.000 de beneficiari.

Primarul interimar Decebal Făgădău spune că în momentul de față se lucrează la caietul de sarcini.

“Am discutat cu mai multe firme care fac tichete valorice, inclusiv cu una din Constanța. Numărul de beneficiari s-a redus pentru că veneau persoane cu un cupon de pensie, dar nu prezentau toate veniturile. Ne-au rămas 10.000 de pachete, ala că vom mai distribui un rând pentru ianuarie – februarie. În martie intrăm pe programul de tichete valorice”, a explicat Decebal Făgădău.

În cursul ședinței de consiliu de marți a aavut loc un incident cu un bărbat care susținea că tatăl său a murit la 8 zile după ce a stat la coadă la pachete. Individul este cunoscut drept o persoană care a mai deranjat ședințele de Consiliu Local și cu alte proteste zgomotoase.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Să-ți bagi ceva În pachetele lor de la primărie! Ca să-ți de-a un ulei și un zahăr ei trebuie să-ți controleze casa și pe tot neamul pentru un rahat de zahăr și ulei! Păi ăsta mai este numit ajutor!? Păi băi nene,dacă pensia este mică de rahat,tu de ce vrei să -mi intre cu bocanci în viața de familie! Băgați-vă pachetele undeva!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*