Organizația PNL Peștera a trecut în bloc la ALDE

Gheorghe Raducan este noul presedinte ALDE Peștera
Gheorghe Raducan este noul presedinte ALDE Peștera

Președintele liberalilor din comuna Peștera, Gheorghe Răducan a lăsat partidul pe care l-a susținut până acum în favoarea “adevăraților liberali”.

Într-un comunicat de presă transmis redacției, se precizează că toți membrii Organizației PNL Peștera s-au înscris în Alianța Liberalilor și Democraților Europeni (ALDE).

“Cei peste 40 de membri ai PNL, în frunte cu președintele Gheorghe Răducan au devenit de săptămâna trecută membrii ALDE cu acte în regulă. Pentru că nu se mai regăseau în vechile structuri au decis să rămână alături de adevărații liberali.

Ne dorim să ducem mai departe împreună, valorile liberale cu menținerea climatului de legalitate. Doar alegerile libere pot asigura reprezentativitatea mandatelor încredințate de cetățeni prin vot”, a declarat Gheorghe Răducan, președintele organizației din comuna Peștera.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*