UPDATE Echipele RAJA lucrează pentru punerea în funcțiune a pompelor de apă după Codul Roșu de viscol

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

UPDATE Ora 21.00

In jurul orei 19,30 au ramas fara energie si sursele de apa Viisoara si Ciobanita. In aceasta situatie, localitatile Viisoara, Cobadin, Ciobanita, Credinta si Mereni au ramas fara apa potabila.
La ora 21,00, in judetul Constanta, nu aveau apa urmatoarele localitati: Viisoara, Cobadin, Ciobanita, Credinta, Mereni, Ostrov, Oituz, Osmancea, Tataru, Istria, Nuntasi, Dulcesti, Plopeni, General Scarisoreanu, Olteni, Movila Verde, Independenta, Furnica, Dumbraveni, Corbu, Nicolae Balcescu, Faclia si zona de intrare in Mihail Kogalniceanu.

UPDATE: Ora 16.00

In jurul orei 14,30, a revenit tensiunea la statiile de pompare Bifurcatie Cumpana, Amzacea, Ovidiu si Mihai Viteazu si s-a reluat furnizarea apei catre abonatii din cele doua localitati.

La ora 15,00 s-a reluat alimentarea cu energie si la statia de pompare Mihail Kogalniceanu si s-a reluat furnizarea apei in zona centrala a localitatii.

La ora 15,30 a revenit tensiunea si la statiile de pompare nr.4 si Repompare Valu lui Traian si imediat, s-a repornit pomparea in aceasta localitate.

In jurul orei 14,30, statia de pompare Faclia a ramas fara curent, motiv pentru care s-a sistat furnizarea apei potabile in aceasta localitate.

Si statia de pompare din cartierul Palazu Mare – municipiul Constanta a ramas fara energie incepand cu ora 14,45, abonatii din acest cartier ramanand fara apa la robinete.

In continuare, din cauza lipsei de energie de la nivelul surselor si statiilor de pompare, nu se poate furniza apa potabila in localitatile constantene: Ostrov, Topraisar, Pecineaga, Mosneni, Oituz, Osmancea, Cerchezu, Cascioarele, Viroaga, Magura, Tataru, Istria, Nuntasi, Dulcesti, Plopeni, Chirnogeni, General Scarisoreanu, Olteni, Movila Verde, Independenta, Furnica, Dumbraveni, Biruinta, Corbu, Nicolae Balcescu, Faclia si zona de intrare in Mihail Kogalniceanu.

UPDATE Ora 14.00

La ora 12,15 au ramas fara energie si statiile de pompare din localitatile Eforie Nord si Tuzla. Abonatii din aceste localitati vor avea apa pana in jurul orei 18,00, fiind alimentati gravitational din rezervoarele statiilor de pompare.

La ora 13,00 s-a oprit furnizarea energiei si la statia de pompare si tratare Mihail Kogalniceanu, motiv pentru care abonatii din aceasta localitate au ramas fara apa.
In jurul orei 13,15, a revenit tensiunea la sursele Cotu Vaii, Darabani si Valcele si s-a reluat furnizarea apei potabile catre consumatorii din aceste localitati.

In continuare, din cauza lipsei de energie de la nivelul surselor si statiilor de pompare, nu se poate furniza apa potabila in localitatile constantene: Ostrov, Topraisar, Cumpana, Pecineaga, Mosneni, Oituz, Osmancea, Valu lui Traian, Cerchezu, Cascioarele, Viroaga, Magura, Tataru, Istria, Nuntasi, Dulcesti, Plopeni, Chirnogeni, General Scarisoreanu, Olteni, Amzacea, Movila Verde, Independenta, Furnica, Dumbraveni, Biruinta, Ovidiu, Corbu, Nicolae Balcescu, Mihai Viteazu si Mihail Kogalniceanu.

 

UPDATE ora 10.00: Reprezentantii Enel nu au reusit realimentarea cu energie a statiilor de pompare de la nivelul surselor Caragea Dermen, ce asigura apa pentru statia de pompare si tratare Calarasi din municipiul Constanta. In aceste conditii, incepand cu ora 10,00, abonatii din cartierele  Faleza Nord, Tomis I, Tomis II, Tomis III si zonele Centrala si Peninsulara au apa la robinete cu presiuni scazute.


Vă mai recomandăm:

Cod Roșu de viscol! Constanța este paralizată: toate Drumurile Naționale au fost închise. Nu există energie electrică și nu curge apa

Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu: “Nu părăsiți localitățile”. Toate drumurile județene și naționale au fost închise!

Zeci de localități, fără curent electric. ENEL promite remedierea în cel mai scurt timp

Orașul Constanța și mai multe localități din județ, fără apă! Viscolul a oprit toate stațiile de pompare

Un transformator electric a explodat la Valu lui Traian. Localitatea se află sub Cod Portocaliu de viscol până sâmbătă dimineață

Boboteaza de la Constanța nu se anulează, în ciuda Codului Roșu de Viscol. IPS Teodosie aruncă în mare crucile la ora 13.00

Unde suni dacă ești afectat de Codul Portocaliu de viscol în județul Constanța


La ora 09,15 a ramas fara energie si statia de pompare Ovidiu si s-a sistat furnizarea apei catre abonatii din localitate.

In judetul Ialomita, in jurul orei 09,45, a ramas fara energie si Uzina de Apa Tandarei, motiv pentru care abonatii din aceasta localitate au ramas fara apa potabila.

In jurul orei 09,00, statia de pompare si tratare Palas din municipiul Constanta a ramas fara energie electrica. In aceste conditii, s-a sistat furnizarea apei potabile in cartierele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I si Inel II

In jurul orei 08,45, statiile de pompare din localitatile Osmancea si Ostrov au ramas fara curent, motiv pentru care s-a sistat furnizarea apei potabile catre abonatii din cele doua localitati.

Tot la ora 08,45 au ramas fara energie si sursele din localitatile Lipnita, Baneasa, Viile si Aliman. Abonatii din aceste localitati vor avea apa pana in jurul orei 13,00, fiind alimentati gravitational din rezervoarele statiilor de pompare.

Fara energie electrica au ramas si sursele de apa de la Dunareni si Vlahii. Consumatorii din aceste doua localitati vor avea apa la robinete, fiind alimentati din rezervoare, pana maine dimineata (07 ianuarie 2017), ora 07,00.

La ora 09,00 s-a oprit curentul si la statiile Repompare Valu lui Traian, Cerchezu, Cascioarele, Viroaga, Magura si Tataru. Din acest motiv abonatii din localitati au ramas fara apa la robinete.

La ora actuala, din cauza avariilor la liniile de alimentare cu energie, in judetul Constanta, nu au apa abonatii din: Ostrov, Topraisar, Negru Voda, Cumpana, Pecineaga, Mosneni, Oituz, Osmancea, Ostrov, Valu lui Traian, Cerchezu, Cascioarele, Viroaga, Magura, Tataru si zona de intrare in localitatea Mihail Kogalniceanu.

In municipiul Constanta nu au apa abonatii din cartierele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I si Inel II.

In judetul Ialomita sunt fara apa din cauza lipsei de enrgie abonatii din Galdau, Iezeru si Jegalia.

“Asiguram toti consumatorii din localitatile afectate de lipsa apei din cauza disfunctionalitatilor de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, ca lucratorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apa la parametrii normali, dupa ce echipele Enel vor remedia avariile și vor realimenta cu energie statiile de pompare”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. UPDATE Zeci de localități, fără curent electric. ENEL promite remedierea în cel mai scurt timp | Constanța News

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*