Operatorii din turism se întâlnesc la malul mării. Cele mai mari două asociații vin la Bursa de turism Litoral 2015

Hotel Mera, Venus. FOTO plaja.ro
Hotel Mera, Venus. FOTO plaja.ro

Vara 2015 nu i-a dezamăgit pe cei care au afaceri în turism. Litoralul a avut din nou parte de un sezon estival foarte bun, cu noi recorduri de turiști. Bilanțul oficial va fi făcut însă la mijlocul lunii septembrie.

Bursa de turism Litoral 2015 va avea loc pe 16 și 17 septembrie în două locații diferite. Evenimentul, organizat de Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) și Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT), se desfășoară săptămâna următoare la Mamaia și Venus.

În prima zi, hotelul Mercur Minerva va fi gazda invitaților – hotelierii de pe litoral și agențiile de turism. Între orele 15.00 și 18.00 va avea loc o întâlnire cu autoritățile locale și vor fi discutate propunerile pentru 2016 în nordul litoralului.

Pe 17 septembrie Complexul Mera din Venus va atrage hotelierii din sudul litoralului. Conferința va fi urmată de o vizită la Parcul de aventură “Paradis Land” din Neptun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*