Omagiu adus eroilor marinari

Ziua Marinei 2015. FOTO Ovidiu Oprea
Ziua Marinei 2015. FOTO Ovidiu Oprea

Statul Major al Forțelor Navale organizează, duminică, 14 august, ceremonii militare și religioase cu depuneri de coroane de flori, în memoria celor care își dorm somnul de veci în adâncul apelor, în garnizoanele de marină, astfel:

Constanța, orele 08.30-09.30, la Monumentul Crucea Marinarilor, de pe faleza din Constanţa;

Mangalia, orele 09.00-10.00, la Monumentul Marinarului Erou de la Muzeul Marinei;

Tulcea, orele 08.30 – 09.30, la Cimitirul Eroilor din municipiu.

La ceremonii vor lua parte reprezentanţi ai Ministerului Apărării Naţionale, ai autorităţilor publice locale, Bisericii Ortodoxe Române, ligiilor și asociațiilor profesionale ale marinarilor, veterani de război, ofiţeri în rezervă şi în retragere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*