Olimpicii constănțeni la “Religie” vor fi premiați de Arhiepiscopia Tomisului

Olimpicii la "Religie" și IPS Teodosie. FOTO Arhiva Arhiepiscopiei Tomisului
Olimpicii la "Religie" și IPS Teodosie. FOTO Arhiva Arhiepiscopiei Tomisului

Constanța are elevi de nota zece și la materia “Religie”. Cei mai buni dintre ei se pregătesc să plece la Olimpiada Națională care va avea loc între 18 și 22 Aprilie la Timișoara. Până atunci însă, Arhiepiscopia Tomisului îi premiază pe adolescenții și tinerii care fac cinste județului Constanța.

Evenimentul de premiere a olimpicilor are loc duminică, 3 Aprilie la Catedrala Arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”.

După oficierea Sf. Liturghii (aproximativ ora 12.00), IPS Teodosie va rosti o rugăciune de binecuvântare, mulțumire și ajutor la învățătură pentru cei care au obținut rezultate meritorii la etapa județeană.

Apoi, Arhiepiscopul Tomisului, împreună cu preotul profesor Ilie Petre, directorul Seminarului Teologic din Constanța și paroh al bisericii „Sf. Mc. Dimitrie” din Constanța, va oferi câte un premiu în valoare de 200 de lei fiecăruia dintre cei șase olimpici constănțeni:

– FOTI FLORENTINA, clasa a VII-a, Liceul tehnologic „Ion Podaru”, Ovidiu, Prof. îndrumător RUSU VALENTINA;

– DOROIMAN LAURA MONICA, clasa a VIII-a, Liceul Teoretic Băneasa, Prof. îndrumător IFTIMIE IONELA;

– POPOVICI SILVIA, clasa a IX-a, Colegiul Național de Artă „Regina Maria”, Constanța, Prof. îndrumător RICA IOANA;

– ȚUȚUIANU NINA CORINA, clasa a X-a, Colegiul Național de Artă „Regina Maria”, Constanța, Prof. îndrumător RICA IOANA;

– POPA DIANA FLORENTINA, clasa a XI-a, Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu”, Constanța, Prof. îndrumător BECHEȚEANU GABRIELA;

– RĂCARU ANDREEA CĂTĂLINA, clasa a XII-a, Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu”, Constanța, Prof. îndrumător TOMA MIRABELA.

„Parohia “Sf. Mc. Dimitrie” desfășoară de mai multă vreme un program prin care sprijină performanțele elevilor, numit “Bursa Sf. Dimitrie”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*