Oferta Turkish Airlines pentru primăvara 2017: zborurile Constanța – Istanbul costă 109 euro

Turkish Airlines
Turkish Airlines

Un zbor Constanța – Istanbul dus-întors, cu toate taxele incluse, costă de astăzi 109 Euro. Prețul reprezintă oferta de primăvară a Turkish Airline și pasagerii pot beneficia de el cu anumite condiții.

Pentru a fi eligibil pentru această promoție, perioada de achiziționare a biletelor trebuie să fie cuprinsă între 30 ianuarie și 19 februarie 2017. Totodată, perioada de călătorie trebuie să fie cuprinsă între 9 februarie și 30 aprilie 2017.

Tarifele sunt valabile la achiziționarea biletelor de pe website-ul oficial Turkish Airlines. În birourile de vânzări Turkish Airlines și în agențiile de turism, tarifele pot să varieze.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*