Oamenii politici și primarii constănțeni reacționează în urma revoltei de la București. Valentin Vrabie: “Clasa politică, acest cumplit blestem pentru România, trebuie să plece!”

Valentin Vrabie, Mihai Petre și Mihai Tararache. FOTO colaj ctnews.ro
Valentin Vrabie, Mihai Petre și Mihai Tararache. FOTO colaj ctnews.ro

Protestul masiv de la București a avut un ecou mic la Constanța. Mai puțin de 200 de oameni au ieșit în fața Prefecturii pentru a le cere lui Victor Ponta și Gabriel Oprea să demisioneze. Printre protestatarii din online sau offline s-au aflat și policieni de la malul mării sau oameni din administrația locală.

Valentin Vrabie, primarul comunei Peștera și-a arătat respectul pentru cetățenii care au ieșit în stradă.

“Furia din Piața Victoriei demonstrează că românii s-au săturat să fie umiliți, mințiți și batjocoriți de clasa politică actuală. Aceeași de la Revoluția din “89 până acum. Indiferența ne omoară, iar această criză politică are o singură rezolvare: implicarea activă a cetățenilor, a societății civile. Reacția dură din aceste zile reprezintă singura șansă de redresare a României. Clasa politică, acest cumplit blestem pentru România, trebuie să plece!”, a postat Valentin Vrabie pe contul său oficial de Facebook.

Mihai Petre, președintele Partidului M10, filiala Constanța cred că este nevoie de o reformă a clasei politice, de profesionalizare și toate acestea încep cu acest pas. Mihai Petre a fost în seara de marți spre miercuri în fața Prefecturii Constanța și a cerut demisia lui Gabriel Oprea.

“După ce le-am văzut mutrele lui Oprea și Arafat, sâmbătă mi-a venit mai mult să vomit decât să plâng.
După toate fețele văzute, bâlbâielile și minciunile autorităților din ultimele trei zile, astăzi îmi vine mai mult să sparg ceva decât să plâng. A dispărut senzația de vomă. Crește revolta”, a scris Mihai Petre pe Facebook.

Deputatul liberal Mihai Tararache a îndemnat constănțenii să iasă în stradă.

Mesajul lui Tararache a fost unul dur la adresa clasei politice. “Constanţa e obligată să protesteze! APOLITIC, spontan, paşnic, din solidaritate, trebuie să o facă! Nesimţiţii ăştia ăştia care ne conduc destinele la moarte trebuie să plece! Constanţa nu trebuie să uite că anul trecut i-au murit 3 fete într-un incendiu la câteva sute de metri de staţia de pompieri!

Constanţa nu trebuie să uite de tragedia de pe lacul Siutghiol, unde incompetenţa autorităţilor a făcut că acei oameni să moară cu zile! şi dacă doamne fereşte mâine se întâmplă ceva, e foarte probabil să moară cu zile alţi români! Pentru că îmbuibaţilor ăstora care parazitează instituţiile statului, instituţii care trebuie să-şi protejeze cetăţenii, nu le păsa! Pentru că trăiesc într-o lume paralelă, orbiţi de girofuri!!!”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*