O palmă pentru 200 lei! Bătăușul de pe o plajă din Mamaia a fost amendat de polițiștii constănțeni

Bataușul din Mamaia. FOTO Captură video
Bataușul din Mamaia. FOTO Captură video

A fost nevoie de doar 15 ore pentru ca polițiștii din Constanța să-l identifice pe bărbatul care a agresat o turistă la Mamaia. Daniel Emmanoil Chatzakis, de 19 ani din București este omul care a alungat o femeie de 56 ani din Slobozia de pe plaja Alandala pentru că femeia nu a vrut să închirieze un șezlong.

Ioana Dumitrache se afla cu soțul ei la plaja. Femeia și-a întins cearceaful și o rogojină în apropierea apei. La un moment dat, un individ solid s-a luat la ceartă cu turiștii. Momentul a fost surprins de un cameraman amator. Daniel Emmanoil Chatzakis a scuipat-o pe femeie și când aceasta a ripostat a și lovit-o de două ori.

Citește și: Editorial – Hoți, vânzători ambulanți, bătăuși, afaceriști fără scrupule. De când e Mamaia stațiunea lor?

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Constanța spun că individul a fost identificat și amendat cu 200 lei. Totodată a fost întocmit un dosar penal in rem (asupra faptei). Oamenii legii spun că până acum, victima nu a depus plângere, dar poate să facă acest lucru în următoarele 90 zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*