O nouă cantină socială deschisă de părintele Viorel Dădârlad

Preotul Viorel Dădârlad din Amzacea
Preotul Viorel Dădârlad din Amzacea

După o experiență de șapte ani în care părintele Viorel Dădârlad a organizat și coordonat activitatea cantinei sociale din Amzacea, iată că, din data de 6 august 2016, s-a mai împlinit o dorință: a deschis o nouă cantină socială, de data aceasta în satul vecin, la General Scărișoreanu. Amenajată în curtea bisericii, în fosta cancelarie parohială, de serviciile cantinei beneficiază aproximativ 16-17 persoane, copii, persoane cu dizabilități ori cu venituri mici sau fără venituri.

După începerea anului școlar părintele se așteaptă ca numărul copiilor care vin la cantină să crească (acum sunt 5-6 copii) fiind disponibile 24 de locuri.

Părintele a fost ajutat de către angajații firmei ROMATSA, care au contribuit cu 9000 lei, la dotarea bucătăriei.

Ascultați un interviu realizat cu părintele Dădârlad în octombrie 2015.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*