O minoră de 12 ani întreține relații sexuale de doi ani cu un vecin de 52 de ani. Ambii au negat până în ultima clipă

Suspectul de agresiune sexuala a fost arestat. FOTO Ilustrativ

Polițiștii constănțeni anchetează un caz mai deosebit, acuzația principală fiind ce a de viol asupra unei minore. Victima are 12 ani, iar suspectul 52, între cei doi existând relații sexuale încă din anul 2016.

Locul faptei este localitatea Oltina, la aproximativ 100 de kilometri de Constanța. Minora obișnuia să meargă regulat la suspect pentru a se juca cu nepotul acestuia, acest lucru întâmplându-se de aproximativ 2 ani. În ultima vreme, mama fetei a început să bănuiască ceva, dar acuzațiile sale erau negate atât de fată, cât și de către vecin.

În data de 12 martie însă, femeia a văzut că fata a intrat în casa individului și s-a dus la el la ușă. Numai că bărbatul i-a spus că fiica sa nu este la el și i-a închis ușa în nas. Mama fetei a plecat la poliție, iar în urma ei, minora a plecat și ea acasă. A fost văzută de un vecin care a auzit scandalul și a sunat-o pe mamă. Aceasta s-a întors însoțită de un agent de poliție și l-au luat pe suspect la audieri.

Inițial și suspectul a negat că ar avea vre-o legătură cu fata, dar ulterior a recunoscut că întreține relații sexuale cu ea încă din 2016. Și minora s-a ținut dârză până când a fost examinată de către un medic din cadrul Serviciului de Medicină Legală, care a confirmat o deflorare mai veche și faptul că minora întreține relații sexuale.

Pe numele bărbatului au fost formulate acuzații de viol asupra unei minore, acesta fiind inițial reținut pentru 24 de ore, iar ulterior magistrații Judecătoriei Medgidia au emis mandat de arestare preventivă pe numele său.

Ancheta este continuată de către procurorii Parchetului Judecătoriei Medgidia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*