FOTO VIDEO O fetiță a căzut de la etajul 4 din Spitalul din Medgidia

Cu tot efortul depus de cadrele medicale, fetița a decedat

O tragedie s-a produs la Spitalul din Medgidia. O fetiță de 2 ani, internată în Secția de Pediatrie, împreună cu mama sa, a căzut de la înălțime și a rămas inconștientă pe caldarâm.

Copilul rănit a fost transportat imediat în Unitatea Primire Urgențe, iar elicopterul SMURD a fost trimis să îl preia și să îl transporte la Spitalul Județean Constanța. Mama fetiței, a leșinat când a aflat ce s-a întâmplat.

Știre în curs de actualizare

UPDATE

Cu tot efortul depus de cadrele medicale, fetița a decedat.

Cazul a fost preluat de către poliție pentru a se stabili cum a fost posibilă tragedia

Se pare că mama le-a declarat polițiștilor că ea ar fi scăpat fetița din brațe în timp ce se aflau la geam

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*