O femeie din satul Movila Verde și-a pierdut viața după ce locuința i-a luat foc de la o țigară

Femeia în locuința căreia a izbucnit incendiul, a decedat. FOTO ISU Dobrogea

Pompierii au fost solicitați luni seară să intervină la un incendiu izbucnit la o locuință din satul Movila Verde, existând informații că în interior s-ar afla și o persoană.

La locul solicitării a fost trimisă o autospecială de stingere de la Garda Chirnogeni, dar şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanța de la Negru Vodă. Echipajele de salvare au găsit în locuinţă o femeie de aproximativ 60 de ani. Victima suferise arsuri pe membre şi pe scalp. Aceasta a fost scoasă afară, iar echipajul medical i-a acordat primul ajutor, dar din nefericire, femeia a decedat.

Pompierii au stabilit că cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la o țigară uitată aprinsă de către victimă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*