Nu se face școală tot restul săptămânii în județul Constanța

Școlile rămân închise tot restul săptămânii din cauza temperaturilor foarte scăzute

Ca urmare a avertizării meteorologice Cod portocaliu de ger valabil în intervalul 28 februarie, ora 11.00 – 2 martie, ora 20.00, perioadă în care se vor înregistra cele mai scăzute temperaturi din această iarnă (cu peste 10 – 15 grade mai coborâte decât valorile normale pentru această perioadă), dar și din cauza cantităților abundente de zăpadă căzute în aceste zile pe raza județului Constanța, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit astăzi în ședință extraordinară.

În cadrul ședinței s-a hotărât ca toate cursurile din unitățile de învățământ preuniversitar să fie suspendate în zilele de 1 și 2 martie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*