Neurochirurgie minim invazivă la Ovidius Clinical Hospital. Dr. Sorin Crăciunaș intră în echipa spitalulului constănțean

Ovidius Clinical Hospital. FOTO OCH
Ovidius Clinical Hospital. FOTO OCH

Începând cu luna iunie a acestui an, Dr. Crăciunaș Sorin Constantin – medic primar neurochirurgie își va începe activitatea medicală în cadrul Ovidius Clinical Hospital unde va oferi consultații și va realiza intervenții neurochirurgicale miniminvazive la cele mai înalte standarde, folosind dotări de ultimă generație ce permit abordări chirurgicale moderne.

Datorită acestor tehnici miniminvazive, incizia pentru acest tip de intervenție este foarte mică, pacientul se ridică din pat imediat după operație și se externează de cele mai multe ori a doua zi. În timpul internării și după, pacienții pot beneficia de terapia durerii și de recuperare medicală la cele mai înalte standarde în cadrul Ovidius Clinical Hospital, recuperarea începând de la patul bolnavului și apoi putând fi continuată în baza de recuperare a OCH ce include dotări de top (bazin de hidrokinetoterapie, sală de kinetoterapie, cabinete de fizioterapie complet dotate și personal supraspecializat), astfel încât recuperarea pacienților este foarte rapidă iar pacienții pot reveni la ritmul normal de viață într-un timp foarte scurt. Astfel, pacientul cu probleme neurochirurgicale, este tratat în cadrul Ovidius Clinical Hospital de către o echipă medicală multidisciplinară ce asigură un tratament complex, cu rezultate foarte bune, în condiții de maximă siguranță medicală.

Dr Craciunas Constantin Sorin. FOTO OCH
Dr Craciunas Constantin Sorin. FOTO OCH

Dr. Crăciunaş Constantin Sorin este medic primar neurochirurg specializat în neurochirurgie spinală miniminvazivă. Medicul a realizat stagii de supraspecializare în centre medicale recunoscute din Franța, Statele Unite și Canada în domeniul chirurgiei spinale, și își asigură specializarea continuă prin participarea frecventă numeroase congrese naționale și internaționale din domeniul neurochirurgiei. Este membru al Societăților Științifice Internaționale și a publicat zeci de lucrări științifice importante în domeniul neurochirurgiei miniminvazive în jurnale medicale internaționale de referință, pentru aprofundarea expertizei sale în chirurgia spinală.

Dr. Crăciunaș, împreună cu echipa dumnealui, realizează anual peste 600 de intervenții chirurgicale pentru patologia vertebromedulară, având expertiză în realizarea tuturor intervențiilor chirurgicale la nivelul coloanei vertebrale, de la procedee miniminvazive pentru hernia de disc lombară sau cervicală şi vertebroplastii, până la cele mai complexe procedee de stabilizare a coloanei pentru traumatisme sau tumori.

Patologiile din sfera chirurgiei spinale abordate de către Dr. Crăciunaș Sorin cuprind patologia oncologică, patologia degenerativă a coloanei, traumatismele coloanei, precum și patologia nervilor periferici.

Ovidius Clinical Hospital este un spital multidisciplinar conceput să ofere îngrijire de specialitate pacienţilor cu afecţiuni chirurgicale și medicale multiple, printre acestea numărându-se și afecțiunile neurochirurgicale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*