Neacordarea de prioritate pietonilor, una dintre cauzele producerii accidentelor rutiere în județul Constanța

Șoferii au fost verificați de către polițiști. FOTO IPJ Constanța

Ca urmare a numărului crescut de accidente rutiere, care au drept cauză de producere neacordarea de prioritate pietonilor, Serviciul Rutier Constanța a organizat o acțiune preventivă în data de 11 iulie. La aceasta au participat și polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța și cei ai Biroului Rutier Mangalia.

Acțiunea s-a desfășurat în municipiul Constanța și în municipiul Mangalia, ocazie cu care au fost aplicate 125 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 52735 de lei, fiind reținute 42 de permise de conducere, dintre care 37 pentru neacordarea de prioritate pietonilor.

Totodată, polițiștii rutieri au retras 4 certificate de înmatriculare. Acțiunea va continua, pe o altă cauză generatoare de accidente rutiere, pe linia abaterilor săvârșite de către pietoni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*