“Murdărim Constanța Noastră”? După ce echipele Polaris au făcut curat pe domeniul public, lumea a început să arunce din nou gunoaie la întâmplare

Angajații Polaris M Holding, voluntari în campania "Curățăm Constanța Noastră"

Campania “Curățăm Constanța Noastră” a fost gândită ca o lună a curățeniei în tot orașul. Echipele SC Polaris M Holding au lucrat în regim de voluntariat în toată această perioadă. De ce voluntariat? Pentru că Primăria Constanța are contract cu Polaris M Holding doar pentru a ridica gunoiul din pubele și pentru măturatul stradal. Gunoiul aruncat la întâmplare, pe domeniul public, nu poate fi ridicat decât de Primăria Constanța sau de voluntari.

Dincolo de contractele administrației locale, intervine și bunul simț al fiecăruia. Așadar echipele Polaris au strâns gunoiul și s-au trezit că, după doar câteva zile, constănțenii aruncat din nou gunoi în aceleași zone.

Ce variante are primăria Constanța?

Curățatul gunoaielor este întotdeauna prima variantă, doar că acest lucru nu se poate face non-stop. Așa că reprezentanții Primăriei pot să se ocupe de amendarea celor care nu respectă legea și normele de conviețuire.

Poliția Locală este cea care are astfel de atribuții. Oamenii legii pot să aplice amenzi cuprinse între 400 și 800 lei, însă doar celor care sunt prinși în flagrant.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*