Mulțumită unui șofer al RATC aliat cu un pasionat de șah am fost înjurat și umilit fără drept de apel

Cătălin Schipor
Cătălin Schipor

A trecut vara și nu am reușit să fac o plimbare împreună cu copiii cu minunea etajată a RATC-ulu. Pentru că de pe 11 septembrie vor fi retrase de pe traseu, sâmbăta asta ( 9 septembrie) am ieșit cu familionul chitit să facem această „excursie“.

Ne-am înființat în prima stație RATC din stațiunea Mamaia și ne-am pus pe așteptat. Pe la 16.30 apare autobuzul cu pricina – CT 09 XXC. Iau copiii de mână și mă pregătesc să scot portofelul. Șoferul nu dădea vreun semn că ar opri așa că am început să dau disperat din mâini și să strig, crezând că respectivul nu ne-a văzut. A început să gesticuleze ceva de genul „ce vrei mă“ și totuși frânează și oprește pe prima bandă, un pic mai departe de stație. Hai că l-am convins zic și pornesc cu gașca spe ușa ce se deschidea. Surpriză însă. În timpul acesta se ridică un individ corpolent cu mustață care stătea pe unul din scaunele de lângă șofer, iese pe jumătate pe ușă și începe să ma invite la un sex oral, să îmi facă, să îmi bage, să îmi dreagă, că sunt bou că nu văd că e cursă specială. Am rămas blocat, iar copiii nu știau ce se întâmplă. Am reușit să scot și eu un „ce vrei mă“, dar între timp mustăciosul s-a retras în autobuz și i-a dat ordin șoferului să pornească mai departe.

La întrebările copiilor „ce a avut nenea ăla cu noi și de ce nu ne-a lăsat să urcăm“ nu am știut să răspund. Am aflat apoi că era vorba de o „Cursă specială“. Transporta oameni inteligenți, staff-ul Campionatului European de șah. Așa că aveți grijă, dacă nu vreți să fiți umiliți, nu vă puneți cu șoferii RATC aliați cu oameni inteligenți care joacă șah.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*