Moș Crăciun vine și la copiii navigatorilor din Constanța

Adrian Mihalcioiu, liderul Sindicatului Liber al Navigatorilor. FOTO Adrian Boioglu
Adrian Mihalcioiu, liderul Sindicatului Liber al Navigatorilor. FOTO Adrian Boioglu

Chiar dacă tăticii lor sunt plecați peste mări și țări, Moș Crăciun nu îi uită pe copiii marinarilor.

Reprezentanții Sindicatului Liber al Navigatorilor spun că Moșul este așteptat să sosească la Seamen’s Club din Strada Traian pe 19 decembrie, de la ora 10.00.

Vizitatorii vor fi întâmpinați cu un cor de colinde tradiționale și cântece de Crăciun. Copiii membrilor de sindicat care nu pot să ajungă la evenimentul de primire al lui Moș Crăciun au ocazias să ridice cadourile de la aceeași adresă, pe 17 și 18 decembrie între orele 9.00 și 14.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*