Moș Crăciun vine la copiii marinarilor din Sindicatul Liber al Navigatorilor. Cei mici au două zile pentru a ridica darurile

Adrian Mihalcioiu, liderul Sindicatului Liber al Navigatorilor. FOTO Adrian Boioglu
Adrian Mihalcioiu, liderul Sindicatului Liber al Navigatorilor. FOTO Adrian Boioglu

Sindicatul Liber al Navigatorilor din Flota Maritimă Comercială se pregătește pentru marea întâlnire cu Moș Crăciun. Chiar dacă tăticii lor sunt plecați peste mări și țări, copiii marinarilor vor avea parte de daruri din partea SLN.

Serbarea de Crăciun, organizată și în acest an pe data de 22 decembrie la ora 16.00, este găzduită de Seamen’s Club Constanța de pe Strada Traian 62, Bloc K4, parter.

“Iată că a mai trecut un an cu realizările și bucuriile mai mari sau mai mici ale fiecăruia. Noi ramânem de fiecare dată bucuroși să anunțăm venirea Moșului pentru micuții Lupilor de Mare. În cazul în care, din aumite motive, copiii nu pot participa la această serbare, cadourile se pot ridica de la aceeași adresă în zilele de 20 și 21 decembrie între orele 9.00 – 14.00. Informații la telefon: 0241 618587 ; 0728 771166”, au transmis reprezentanții SLN. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*