VIDEO Minorul dispărut pe plaja din Corbu și militarul din Dej au fost găsiți morți pe plaja din Vadu

Echipajele de ambulanță și poliție au ajuns pe plajă. FOTO CtNews.ro

Militarul din Dej și minorul din Corbu dați dispăruți în seara de duminica 10 mai au fost găsiți în cursul zilei de miercuri. Amândoi au fost scoși de valuri pe plajă, la 2 kilometri distanță unul de celălalt.

În timp ce echipele de căutare ale ISU Dobrogea se aflau pe plaja din Corbu cautându-i pe cei doi dispăruți, unul dintre ei a fost găsit la câțiva kilometri distanță, întâmplător. Un cuplu care se plimba în jurul orei 9.40 pe plaja din Vadu, au observat pe malul mării, cadavrul unui bărbat, îmbracat doar cu un slip de baie. Au sunat la 112, iar la fața locului a fost trimis un echipaj medical. Acesta, în timp ce se deplasa spre locul indicat de apelant, au făcut o altă descoperire macabră: cadavrul minorului, care fusese și el scos de valuri pe mal.

Identitatea celor doi a fost confirmată de către autorități, iar cadavrele au fost transportate la morga Cimitirului Central din Constanța pentru efectuarea necropsiei și stabilirea exactă a cauzelor morții.

Dispariția în apele mării a adolescentului i-a făcut pe prietenii acestuia sa se revolte, cerându-le autorităților să asigure servicii de salvamar pe plajă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*